Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 38g71kcal10.2g0g3.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g50g13kcal0.7g2.1g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g274kcal24.2g9.6g15g1.2g
Valittu annoskoko174g137kcal12.1g4.8g7.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna87g69kcal6.1g2.4g3.8g0.3g
Arvot/100g100g79kcal7g2.8g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730