Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 501g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Tonnikala öljyssä 376g713kcal101.8g0g33.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g501g125kcal6.5g21g1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%250g401kcal6.8g6.8g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g2739kcal240.4g94.2g149.4g11g
Valittu annoskoko1740g1370kcal120.2g47.1g74.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna870g685kcal60.1g23.6g37.4g2.8g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730