Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 75g143kcal20.4g0g6.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g100g25kcal1.3g4.2g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g548kcal48.4g19g29.8g2.2g
Valittu annoskoko348g274kcal24.2g9.5g14.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna174g137kcal12.1g4.8g7.5g0.6g
Arvot/100g100g79kcal7g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730