Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 113g214kcal30.6g0g10.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g150g38kcal2g6.3g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g822kcal72.2g28.2g44.8g3.4g
Valittu annoskoko522g411kcal36.1g14.1g22.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna261g206kcal18.1g7.1g11.2g0.9g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730