Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 188g356kcal50.9g0g16.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.3g10.5g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%125g200kcal3.4g3.4g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g1369kcal120.4g47.2g74.6g5.6g
Valittu annoskoko870g685kcal60.2g23.6g37.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna435g342kcal30.1g11.8g18.7g1.4g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730