Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1239g943kcal23.3g192g2.5g12.4g
Lanttu 218g63kcal2.2g10g0.7g3.9g
Porkkana 331g108kcal2.1g18.4g0.7g8.4g
Soijakastike 150g91kcal7.8g14.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 950g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g40g216kcal0.1g0.1g24g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6656g4170kcal223g469.6g136g49.4g
Valittu annoskoko3328g2085kcal111.5g234.8g68g24.7g
Annoskoko puolitettuna1664g1043kcal55.8g117.4g34g12.4g
Arvot/100g100g63kcal3.4g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877