Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapupiirakka VHH

Taikina:
250 g. rahkaa
2 kananmunaa
1 dl maitoa
1 ½ dl spelttijauhoja
2 tl leivinjauhetta (tai fiber huskia)
1,5 tl suolaa
2 rkl pellavasiemenrouhetta
Tilkka öljyä (voiteluun, n. 5 g)

Täyte:
200 g katkarapuja
2 dl smetanaa ( =kermaviiliä :) )
2 kananmunaa
pätkä purjoa
tilliä
valkopippuria
suolaa

Sekoita ainekset, levitä piirasvuokaan (halkaisija n. 27 cm). Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Alkuperäiseen reseptiin kuului lisäksi 100 g juustorastetta.

Ja smetanaa kermaviilin tilalle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Pullamursu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)250g140kcal21.3g12.5g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Speltjauho puolikarkea (Sunspelt)80g278kcal10.6g55.5g1.6g2.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)200g160kcal33.2g0g2g0g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Tilli, tuore 6g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 200g780kcal4.3g4.4g84g0g
Pellavasiemenrouhe (Pellavainen), annos 5g25g71kcal7.5g0.5g4.3g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2264g3694kcal217.8g166.2g240g25.8g
Valittu annoskoko1132g1847kcal108.9g83.1g120g12.9g
Annoskoko puolitettuna566g924kcal54.5g41.6g60g6.5g
Arvot/100g100g163kcal9.6g7.3g10.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150240