Pastaohukaiset

Laita ainekset tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen ja sekoita pehmeäksi.

Peitä ohukaispannun tai pienen paistinpannun pohja öljyllä.

Kun pannu on tarpeeksi kuuma sihistäkseen, ja kun tiputat sille tipan vettä, kaada noin kolme ruokalusikallista ohukaistaikinaa pannulle.

Kääntele paistinpannua levittääksesi taikinan tasaisesti; ohukaisten on tarkoitus olla ohuita.

Ruskista kevyesti molemmin puolin (noin minuutti puolta kohden).

Pinoa ohukaiset lautaselle leivinpaperipalasten väliin kunnes kaikki on paistettu.

Ohukaiset ovat hauraita, joten käsittele niitä varoen.

Jos haluat, voit valmistaa ne päivää ennen tarjoilua ja säilyttää viileässä eroteltuna toisistaan leivinpaperipalasilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho rasvainen 25g116kcal8.6g5.8g5.8g3g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)74g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g538kcal33.6g12g38.4g6g
Valittu annoskoko168g269kcal16.8g6g19.2g3g
Annoskoko puolitettuna84g134kcal8.4g3g9.6g1.5g
Arvot/100g100g160kcal10g3.6g11.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150288