Pastaohukaiset

Laita ainekset tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen ja sekoita pehmeäksi.

Peitä ohukaispannun tai pienen paistinpannun pohja öljyllä.

Kun pannu on tarpeeksi kuuma sihistäkseen, ja kun tiputat sille tipan vettä, kaada noin kolme ruokalusikallista ohukaistaikinaa pannulle.

Kääntele paistinpannua levittääksesi taikinan tasaisesti; ohukaisten on tarkoitus olla ohuita.

Ruskista kevyesti molemmin puolin (noin minuutti puolta kohden).

Pinoa ohukaiset lautaselle leivinpaperipalasten väliin kunnes kaikki on paistettu.

Ohukaiset ovat hauraita, joten käsittele niitä varoen.

Jos haluat, voit valmistaa ne päivää ennen tarjoilua ja säilyttää viileässä eroteltuna toisistaan leivinpaperipalasilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho rasvainen 100g466kcal34.5g23.5g23.5g11.9g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1354g2166kcal135g48.8g155g23.8g
Valittu annoskoko677g1083kcal67.5g24.4g77.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna339g542kcal33.8g12.2g38.8g6g
Arvot/100g100g160kcal10g3.6g11.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150288