Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)394g658kcal55.1g2.8g51.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g375g225kcal5.6g48.8g0.4g3.4g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g75g53kcal2.4g9g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g94g113kcal3.2g3.4g9.4g0g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g2095kcal132.6g128g122.4g6.8g
Valittu annoskoko1500g1048kcal66.3g64g61.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna750g524kcal33.2g32g30.6g1.7g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326