Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)525g877kcal73.5g3.7g68.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g100g70kcal3.2g12g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g125g150kcal4.3g4.5g12.5g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g2794kcal177g170.4g163g9g
Valittu annoskoko2000g1397kcal88.5g85.2g81.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna1000g698kcal44.3g42.6g40.8g2.3g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326