Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)656g1096kcal91.9g4.6g85.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g625g375kcal9.4g81.3g0.6g5.6g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g125g88kcal4g15g0.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g156g188kcal5.3g5.6g15.6g0g
Vesi938g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3492kcal221.2g213g203.6g11.2g
Valittu annoskoko2500g1746kcal110.6g106.5g101.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna1250g873kcal55.3g53.3g50.9g2.8g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326