Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)788g1315kcal110.3g5.5g102.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g750g450kcal11.3g97.5g0.8g6.8g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g150g105kcal4.8g18g0.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g188g225kcal6.4g6.8g18.8g0g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g4190kcal265.6g255.6g244.6g13.6g
Valittu annoskoko3000g2095kcal132.8g127.8g122.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna1500g1048kcal66.4g63.9g61.2g3.4g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326