Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)919g1534kcal128.6g6.4g119.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g875g525kcal13.1g113.8g0.9g7.9g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g175g123kcal5.6g21g0.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g219g263kcal7.4g7.9g21.9g0g
Vesi1313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g4889kcal309.4g298.2g285.2g15.8g
Valittu annoskoko3500g2444kcal154.7g149.1g142.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna1750g1222kcal77.4g74.6g71.3g4g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326