Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)1181g1973kcal165.4g8.3g153.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1125g675kcal16.9g146.3g1.1g10.1g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g225g158kcal7.2g27g0.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g281g338kcal9.6g10.1g28.1g0g
Vesi1688g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g6285kcal398.2g383.4g366.6g20.2g
Valittu annoskoko4500g3143kcal199.1g191.7g183.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna2250g1571kcal99.6g95.9g91.7g5.1g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326