Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)131g219kcal18.4g0.9g17.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g25g18kcal0.8g3g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g698kcal44.4g42.6g40.8g2.2g
Valittu annoskoko500g349kcal22.2g21.3g20.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna250g175kcal11.1g10.7g10.2g0.6g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326