Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)1313g2192kcal183.8g9.2g170.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1250g750kcal18.8g162.5g1.3g11.3g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g250g175kcal8g30g0.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g313g375kcal10.6g11.3g31.3g0g
Vesi1875g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6984kcal442.4g426g407.4g22.6g
Valittu annoskoko5000g3492kcal221.2g213g203.7g11.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1746kcal110.6g106.5g101.9g5.7g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326