Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)2100g3507kcal294g14.7g273g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2000g1200kcal30g260g2g18g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g400g280kcal12.8g48g0.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g11174kcal707.6g681.4g651.6g36g
Valittu annoskoko8000g5587kcal353.8g340.7g325.8g18g
Annoskoko puolitettuna4000g2794kcal176.9g170.4g162.9g9g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326