Lämpimät pekonijuustoleivät

Tehosekoittimella tomaatti, kuorittu sipuli ja pekoni rakeiseksi mössöksi.

Lisää juustoraaste ja sekoita hyvin.

Asettele paahtoleipäviipaleet (6 kpl) leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja jaa mössö tasaisesti kaikkien leipien päälle.

Paista uunissa noin 10 min 225C:n lämpötilassa.

Tarjotaan lämpimänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Citrine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahampaahto rainbow (Rainbow), annos 22g28g61kcal1.9g11.6g0.1g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g12g30kcal3.5g0.2g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Savupekoni, raaka (Järvi-suomen portti), annos 13g8.6g33kcal1g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g261kcal13.4g26.2g10g4.4g
Valittu annoskoko78g131kcal6.7g13.1g5g2.2g
Annoskoko puolitettuna39g65kcal3.4g6.6g2.5g1.1g
Arvot/100g100g168kcal8.6g16.8g6.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150578