Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)500g425kcal30g75g0g15.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto150g510kcal30g0g43.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 50g132kcal3.1g22g3.4g1.3g
Leipä, vaaleavarras40g88kcal3.1g17.2g0.7g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3894g2765kcal147.8g297.8g107g62g
Valittu annoskoko1947g1383kcal73.9g148.9g53.5g31g
Annoskoko puolitettuna974g691kcal37g74.5g26.8g15.5g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631