Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 751g1467kcal140.3g0g101.4g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g313g344kcal7.2g12.5g31.3g0g
Tilli, tuore 75g23kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.8g6.4kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g3679kcal301.2g28.8g266.6g3.2g
Valittu annoskoko1150g1840kcal150.6g14.4g133.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna575g920kcal75.3g7.2g66.7g0.8g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676