Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 901g1760kcal168.4g0g121.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g375g413kcal8.6g15g37.5g0g
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.5g7.7kcal0.4g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g4415kcal361.4g34.4g319.6g3.8g
Valittu annoskoko1380g2207kcal180.7g17.2g159.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna690g1104kcal90.4g8.6g79.9g1g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.2g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676