Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1051g2053kcal196.5g0g141.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g438g482kcal10.1g17.5g43.8g0g
Tilli, tuore 105g32kcal3.9g0.9g0.8g2.2g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.3g8.9kcal0.4g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g5151kcal421.8g40.2g373g4.4g
Valittu annoskoko1610g2575kcal210.9g20.1g186.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna805g1288kcal105.5g10.1g93.3g1.1g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.2g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676