Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1200g2344kcal224.3g0g162g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g500g550kcal11.5g20g50g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3676g5880kcal481.4g46g426g5g
Valittu annoskoko1838g2940kcal240.7g23g213g2.5g
Annoskoko puolitettuna919g1470kcal120.4g11.5g106.5g1.3g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676