Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1201g2346kcal224.5g0g162.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g501g551kcal11.5g20g50.1g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g5886kcal481.8g46g426.6g5g
Valittu annoskoko1840g2943kcal240.9g23g213.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna920g1472kcal120.5g11.5g106.7g1.3g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676