Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 150g293kcal28.1g0g20.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g63g69kcal1.4g2.5g6.3g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g736kcal60.4g5.6g53.4g0.6g
Valittu annoskoko230g368kcal30.2g2.8g26.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna115g184kcal15.1g1.4g13.4g0.2g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.2g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676