Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1502g2933kcal280.7g0g202.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g626g688kcal14.4g25g62.6g0g
Tilli, tuore 150g45kcal5.5g1.4g1.2g3.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g7358kcal602.4g57.6g533.2g6.4g
Valittu annoskoko2300g3679kcal301.2g28.8g266.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna1150g1840kcal150.6g14.4g133.3g1.6g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676