Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 300g586kcal56.1g0g40.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g125g138kcal2.9g5g12.5g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana919g1470kcal120.4g11.6g106.4g1.2g
Valittu annoskoko460g735kcal60.2g5.8g53.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna230g368kcal30.1g2.9g26.6g0.3g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676