Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 451g880kcal84.2g0g60.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g188g207kcal4.3g7.5g18.8g0g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.3g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g2207kcal180.8g17.2g160g1.8g
Valittu annoskoko690g1104kcal90.4g8.6g80g0.9g
Annoskoko puolitettuna345g552kcal45.2g4.3g40g0.5g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.2g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676