Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 601g1173kcal112.3g0g81.1g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g250g275kcal5.8g10g25g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g2943kcal241g23g213.2g2.6g
Valittu annoskoko920g1472kcal120.5g11.5g106.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna460g736kcal60.3g5.8g53.3g0.7g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.2g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676