Meksikolainen munakasrulla
Taikina:
4 kpl kananmunaa
4 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl Flora Culinessea
0,5 tl suolaa
Täyte:
400 g jauhelihaa
1 kpl sipulia
1 kpl jalapenoa
2 rkl tomaattipyreetä
0,5 tl mustapippuria
200 g Crème Bonjour Tacoa
2 kpl tomaattia
Sekoita taikinan ainekset kulhossa ja kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista 225 °C:n lämpötilassa 20-25 minuuttia.
Kumoa kypsä munakaslevy toiselle leivinpaperille.
Valmista täyte.
Ruskista jauheliha, hienonnettu sipuli ja viipaloitu jalopeno paistinpannulla.
Sekoita joukkoon tomaattipyree ja mausta rouhitulla mustapippurilla.
Nosta pannu levyltä ja lisää tuorejuusto.
Sekoita täyte tasaiseksi ja jäähdytä.
Levitä täyte munakaslevylle, ripottele pinnalle kuutioidut tomaatit ja kääri rullalle niin, että saumapuoli jää alaspäin.
Tarjoa rulla lämpimänä.
Idea! Munakasrullan voi kuorruttaa juustoraasteella uunissa 225 °C:n lämpötilassa 5 minuuttia.
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1948 grammaa
Dacapoo