Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ruusukaalipata

Keitä pestyt ruusukaalit ja pakastekukkakaalit suolavedessä n. 10 min. Sillä aikaa ruskista pekonisuikaleet, sipuli ja jauheliha oliiviöljyssä, mausta tummilla mausteilla kuten pippuri, chili yms. Sekoita kypsät raaka-aineet uunivuoassa ja ynnää sinapista sekä kermasta kastike, mausta makusi mukaan esim.

mustapippurilla tai rosmariinilla.

Lisää kastike vuokaan viimeisenä ja sen jälkeen ripottele kuutioitu sulatejuustopala pinnalle ja lykkää 225 asteiseen uuniin n. 10-15 minuutiksi.

Sekoita kerran koko hössötys kunnolla ja lisää asteita 250 asti ja ruskista pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali (keitetty)300g57kcal4.2g5.7g1.5g7.5g
Kukkakaali 120g29kcal2.2g2.6g0.4g2.8g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Pekoni rasvainen 85g320kcal10.2g0g31.5g0g
Sinappi 32g42kcal1.4g4.5g1.9g0.5g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Sulatejuusto eva (Arla), annos 10g50g75kcal8g0.5g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g4003kcal198.4g41.2g340g24.6g
Valittu annoskoko1204g2002kcal99.2g20.6g170g12.3g
Annoskoko puolitettuna602g1001kcal49.6g10.3g85g6.2g
Arvot/100g100g166kcal8.2g1.7g14.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151178