Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g250g1000kcal18.3g155g35g3g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa400g400kcal44g12g20g0g
Karpalo 200g65kcal0.9g6.9g1.4g6.6g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio200g280kcal5.6g13g24g0g
Tomusokeri 1dl=60g10g40kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2765g5609kcal165.2g819g183.4g19.2g
Valittu annoskoko1383g2805kcal82.6g409.5g91.7g9.6g
Annoskoko puolitettuna691g1402kcal41.3g204.8g45.9g4.8g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239