Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)150g360kcal26.2g0g30g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)146g86kcal2g12.6g3.1g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g146g58kcal2.5g9.6g1.2g2g
Paprika punainen 53g15kcal0.5g2.4g0.2g1g
Banderos chunky salsa, annos 300g19g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 19g116kcal0g0g13.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17g0.3g0.9g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 375g171kcal11.2g18g5.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 38g142kcal10.4g0g11.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 19g71kcal5.2g0g5.6g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g150g526kcal19.5g101.9g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2454g3323kcal162g334g149.6g11.6g
Valittu annoskoko1227g1662kcal81g167g74.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna614g831kcal40.5g83.5g37.4g2.9g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151255