Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)200g480kcal35g0g40g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)195g115kcal2.7g16.8g4.1g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g195g78kcal3.3g12.9g1.6g2.7g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.1g0.3g1.3g
Banderos chunky salsa, annos 300g25g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 25g155kcal0g0g17.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 500g228kcal15g24g7.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 50g189kcal13.9g0g15g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 25g95kcal7g0g7.5g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g200g701kcal26g135.9g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3272g4430kcal216.6g445.4g199.8g15.4g
Valittu annoskoko1636g2215kcal108.3g222.7g99.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna818g1108kcal54.2g111.4g50g3.9g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151255