Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)50g120kcal8.7g0g10g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)49g29kcal0.7g4.2g1g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g49g20kcal0.8g3.2g0.4g0.7g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Banderos chunky salsa, annos 300g6.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 6.2g39kcal0g0g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 125g57kcal3.7g6g1.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 13g47kcal3.5g0g3.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 6.2g24kcal1.7g0g1.9g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g50g175kcal6.5g34g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana818g1108kcal54g111.6g49.8g3.8g
Valittu annoskoko409g554kcal27g55.8g24.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna205g277kcal13.5g27.9g12.5g1g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151255