Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)100g240kcal17.5g0g20g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)97g58kcal1.4g8.4g2g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g97g39kcal1.7g6.4g0.8g1.4g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Banderos chunky salsa, annos 300g13g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 13g77kcal0g0g8.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 250g114kcal7.5g12g3.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 25g95kcal7g0g7.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 13g47kcal3.5g0g3.7g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g100g351kcal13g67.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1636g2215kcal108.4g222.6g99.6g8g
Valittu annoskoko818g1108kcal54.2g111.3g49.8g4g
Annoskoko puolitettuna409g554kcal27.1g55.7g24.9g2g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151255