Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)869g1998kcal86.9g56.5g156.4g0.9g
Amerikan pekoni 1viipale85g273kcal10.2g0g25.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original15g11kcal0.6g1.2g0.4g0.4g
Ketsuppi, euro shopper27g27kcal0.3g6.2g0.1g0.3g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2148g4680kcal200.4g135.8g365.4g7.2g
Valittu annoskoko1074g2340kcal100.2g67.9g182.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna537g1170kcal50.1g34g91.4g1.8g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281