Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)1014g2331kcal101.4g65.9g182.4g1g
Amerikan pekoni 1viipale100g319kcal12g0g29.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original18g12kcal0.7g1.4g0.5g0.5g
Ketsuppi, euro shopper32g32kcal0.3g7.2g0.2g0.4g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2506g5459kcal234g158.4g426.6g8.4g
Valittu annoskoko1253g2730kcal117g79.2g213.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna627g1365kcal58.5g39.6g106.7g2.1g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281