Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)1158g2664kcal115.8g75.3g208.5g1.2g
Amerikan pekoni 1viipale114g364kcal13.7g0g34.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original20g14kcal0.8g1.6g0.6g0.6g
Ketsuppi, euro shopper36g36kcal0.4g8.3g0.2g0.4g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2864g6239kcal267.2g181g487.8g9.4g
Valittu annoskoko1432g3120kcal133.6g90.5g243.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna716g1560kcal66.8g45.3g122g2.4g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281