Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)1303g2997kcal130.3g84.7g234.6g1.3g
Amerikan pekoni 1viipale128g410kcal15.4g0g38.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original23g16kcal0.9g1.8g0.7g0.7g
Ketsuppi, euro shopper40g40kcal0.4g9.3g0.2g0.5g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3222g7019kcal300.4g203.6g548.6g10.8g
Valittu annoskoko1611g3510kcal150.2g101.8g274.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna806g1755kcal75.1g50.9g137.2g2.7g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281