Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)145g333kcal14.5g9.4g26.1g0.1g
Amerikan pekoni 1viipale14g46kcal1.7g0g4.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.5g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Ketsuppi, euro shopper4.5g4.5kcal0g1g0g0.1g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g780kcal33.4g22.4g61g1.2g
Valittu annoskoko179g390kcal16.7g11.2g30.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna90g195kcal8.4g5.6g15.3g0.3g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281