Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)1448g3330kcal144.8g94.1g260.6g1.4g
Amerikan pekoni 1viipale142g455kcal17.1g0g42.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original25g18kcal1g2g0.7g0.7g
Ketsuppi, euro shopper45g45kcal0.4g10.3g0.2g0.5g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3580g7799kcal334g226.2g609.2g11.6g
Valittu annoskoko1790g3900kcal167g113.1g304.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna895g1950kcal83.5g56.6g152.3g2.9g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281