Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)290g666kcal29g18.8g52.1g0.3g
Amerikan pekoni 1viipale29g91kcal3.4g0g8.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original5g3.5kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Ketsuppi, euro shopper9g9kcal0.1g2.1g0g0.1g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g1560kcal67g45.4g121.4g2.2g
Valittu annoskoko358g780kcal33.5g22.7g60.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna179g390kcal16.8g11.4g30.4g0.6g
Arvot/100g100g218kcal9.4g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281