Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)434g999kcal43.4g28.2g78.2g0.4g
Amerikan pekoni 1viipale43g137kcal5.1g0g12.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original7.5g5.2kcal0.3g0.6g0.2g0.2g
Ketsuppi, euro shopper14g14kcal0.1g3.1g0.1g0.2g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1074g2340kcal100g67.8g182.8g3.4g
Valittu annoskoko537g1170kcal50g33.9g91.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna269g585kcal25g17g45.7g0.9g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281