Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)724g1665kcal72.4g47.1g130.3g0.7g
Amerikan pekoni 1viipale71g228kcal8.5g0g21.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original13g8.7kcal0.5g1g0.4g0.4g
Ketsuppi, euro shopper23g23kcal0.2g5.2g0.1g0.3g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1790g3900kcal166.8g113.2g304.6g5.8g
Valittu annoskoko895g1950kcal83.4g56.6g152.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna448g975kcal41.7g28.3g76.2g1.5g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281