Talven paras uuniruoka
Pese, kuori ja suikaloi perunat ja porkkanat.
Kuori ja silppua sipulit.
Lado rypsiöljyllä siveltyyn uunivuokaan kerros perunaa, porkkanaa ja sipuleita.
Ripottele päälle suolaa ja rouhittua mustapippuria.
Leikkaa (keittiösaksilla) possun leikkeistä päälle kerros lihasuikaleita.
Laita päälle vielä toinen kerros peruna-porkkana-sipuleita.
Ripottele taas pinnalle mausteet.
Kaada päälle "kermat".
Paista uunissa 200 asteessa n. tunti (kerrn välissä sekoittaen).
Ripottele halutessasi päälle hiukan juustoraastetta ja anna pinnan ruskistua kauniiksi n. 15- 20 min.
Tarjoa salaatin ja punajuuren kanssa.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa
Rreipas