Ihana suklaa-vadelmakakku
Pohja:
Sulata 150 g suklaata ja 150 g voita varovasti kattilassa.
Sekoita ja jätä jäähtymään.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita keskenään vehnä- ja leivinjauhe.
Lisää varovasti sekoittaen vaahdon sekaan.
Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos varovaisesti taikinaan.
Paista voidellussa ja jauhotetussa vuoassa 175 asteessa n. 35-40 min.
Kumoa kakku ja laita yöksi jääkaappiin.
Kostuta seuraavana päivänä kahvilla, levitä pinnalle (haluamasi määrä) vadelmamarmeladia.
Kuorrutus:
Sulata kermassa, voi ja suklaa.
Sekoita ja levitä hiukan jäähtynyt seos kakun päälle.
Koristele haluamallasi tavalla (esim.
hopeahelmillä, ananaskirsikoilla tai suklaarouheella).
Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa
Rreipas