Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ihana suklaa-vadelmakakku

Pohja:
Sulata 150 g suklaata ja 150 g voita varovasti kattilassa.

Sekoita ja jätä jäähtymään.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita keskenään vehnä- ja leivinjauhe.

Lisää varovasti sekoittaen vaahdon sekaan.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos varovaisesti taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotetussa vuoassa 175 asteessa n. 35-40 min.
Kumoa kakku ja laita yöksi jääkaappiin.

Kostuta seuraavana päivänä kahvilla, levitä pinnalle (haluamasi määrä) vadelmamarmeladia.

Kuorrutus:
Sulata kermassa, voi ja suklaa.

Sekoita ja levitä hiukan jäähtynyt seos kakun päälle.

Koristele haluamallasi tavalla (esim.

hopeahelmillä, ananaskirsikoilla tai suklaarouheella).

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Taloussuklaa, Fazer150g773kcal5.9g84g45g8g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Voi 60% rasvaa 20g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Vadelmamarmeladi, Saarioinen100g180kcal0.4g43g0.2g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2195g8511kcal102.2g963.8g467.2g34.2g
Valittu annoskoko1098g4256kcal51.1g481.9g233.6g17.1g
Annoskoko puolitettuna549g2128kcal25.6g241g116.8g8.6g
Arvot/100g100g388kcal4.7g43.9g21.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151814