Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 700g194kcal8.3g28.4g1.4g14.7g
Hirvenliha 560g629kcal118.3g0g16.8g0g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.3g
Porkkana 220g72kcal1.4g12.2g0.4g5.6g
Herkkusieni 80g13kcal1.7g0.2g0.3g1.2g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.3g0g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6764g2569kcal271.4g128.8g93.2g53.2g
Valittu annoskoko3382g1285kcal135.7g64.4g46.6g26.6g
Annoskoko puolitettuna1691g642kcal67.9g32.2g23.3g13.3g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881