Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 458g1014kcal80.1g0g77.8g0g
Kuohukerma (Ingman)333g1132kcal7.3g10.3g116.5g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto166g466kcal31.6g0g36.6g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oivariini, 60 (100g)13g73kcal0.1g0.1g8g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.6g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma (Ingman)0.5g1.6kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2008g5394kcal239.2g24g478.6g1.4g
Valittu annoskoko1004g2697kcal119.6g12g239.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna502g1349kcal59.8g6g119.7g0.4g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152296